Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (4.44 secunde)
"Romania este una dintre tarile cu turismul cel mai putin dezvoltat, situandu-se pe locul 162 din totalul de 174 de tari, exprimat in contributia la PIB", a declarat ieri presedintele Consiliului, Jean-Claude Baumgarten.
In acest sens, vicepremierul si ministrul Afacerilor Economice din Olanda, Laurens Jean Brinkhorst, a semnat ieri o scrisoare de intentie cu reprezentantii Mediului pentru cumpararea unei cantitati de zece milioane tone echivalent dioxid de carbon in intervalul 2008-2012, in cadrul Protocolului de la Kyoto.
La deschidere au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale, prefectul Danut Culetu, Jean Marie Decaux, consulul onorific al Frantei la Constanta, precum si membri ai noului Colegiu de Conducere al CCINA.
Potrivit coordonatorului programului de Eficienta Energetica pentru Romania, Jean Constantinescu, noul sistem ar trebui extins pentru toate formele de energie (electrica, termica si gaze naturale) si va trebui sa fie simplu, predictibil si nediscriminatoriu pentru orice forma de energie, ceea ce va avea consecinte pozitive asupra furnizorilor de utilitati si autoritatii fiscale.
Prin introducerea modelului imbunatatit KIA Sorento 2006, compania isi propune sa vanda in acest an, la nivel mondial, 145.000 de unitati din noul model si cate 200.000 de unitati in 2007 si 2008", a afirmat Jean-Charles Lievens, vicepresedinte executiv al KIA Motors Europe.
Aceeasi soarta o vor avea si cei care vor raporta cantitati foarte mici", ne-a mai spus Jean Mirica. Pentru perioada care a mai ramas din acest an Grupul de producatori "Lotca" are alocata o cota de 8,8 tone de peste.
Astfel, dupa ce "analistii Bancii Centrale Europene (BCE) au zis ca imprumuturile in aceste valute sunt riscante si Jean Claude Trichet, presedintele institutiei, i-a chemat pe toti presedintii bancilor si le-a explicat ca "asa nu mai merge", iar acestia s-au conformat imediat.
“Aceasta manifestare isi propune stabilirea prioritatilor pentru exploatarea durabila a resurselor acvatice vii din bazinele piscicole naturale, dezvoltarea acvaculturii, cresterea consumului produselor pescaresti si stimularea cercetarii stiintifice in domeniu”, ne-a spus Jean Mirica, presedintele asociatiei de pescari “Lotca”.
Nu am ajuns insa la forma pe care am avut-o in 2001-2002, cind Jean Mirica, presedintele de la 'Lotca', era vicepresedinte la noi.
Organizatia a capturat doar aproximativ un sfert din cota la care avea dreptul", ne-a spus liderul de la "Lotca", Jean Mirica.
Adunarea Generala a Actionarilor a fost convocata la solicitarea lui Jean-Christophe Giroux, general manager al Alcatel-Lucent Franta, pentru a schimba denumirea subsidiarei romanesti din Alcatel Romania in Alcatel-Lucent Romania, in acest fel realizandu-se si la noi in tara alinierea la actuala situatie existenta la nivel mondial, unde Alcatel a fuzionat cu Lucent, mai informeaza UrbaNNews.
La eveniment au participat Laurentiu Plosceanu, presedintele ARACO, Gabriel Delporte, secretar general al Confederatiei Constructorilor din Belgia, Jean Marie Standaert, expert ILO, Elisabeta Mitroi, director general CMC, alaturi de patroni de firme de constructii din Cluj, Braila, Brasov, Valcea, dar si din Tulcea si Constanta.
La discutie au asistat, pe langa familia lui Popescu Nicolae, si mai multi martori, doi dintre acestia - George Oprea si Jean Gherasim - fiind dispusi sa depuna marturie vizavi de cele auzite.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
Gas de France (GdF), actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, este interesat sa se implice in constructia liniilor de interconexiune a retelelor de gaze a Romaniei cu Ungaria si cu Bulgaria, a declarat miercuri presedintele grupului francez, Jean Francois Carriere.
Bouton a spus ca nu stie unde se afla în prezent acesta.Întrebat daca traderul a încercat sa obtina profit personal din aceste operatiuni, seful diviziei de investment banking al Societe Generale, Jean-Pierre Mustier, a spus „Nu cred“, aratându-se convins ca respectivul angajat a actionat singur, fara ajutorul unor complici.
Actualul presedinte al BCE, acuzat de implicare in falimentul bancii Credit Lyonnais AŽn anul 2000, Jean-Claude Trichet, actualul presedinte al Bancii Centrale Europene (BCE), a fost pus sub investigatii oficiale, fiind acuzat de falsificare de conturi in cazul falimentului bancii Credit Lyonnais, in 1992 si 1993, cA¢nd acesta a ocupat functia de sef al Trezoreriei franceze.
Isarescu a adaugat ca, intr-o discutie pe care a purtat-o cu presedintele Bancii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet, acesta spunea: "Atentie la greseli care se pot corecta numai in doi-trei ani.
google-analytics.com